راهنمای زیگ
با زیگ ، سریع و بی‌دردسر ، جلسه یا قرارت رو هماهنگ کن!

چطور تیم بسازیم و آن را مدیریت کنیم؟

برای استفاده از نوع‌رویداد تیمی، باید عضو یک تیم باشید؛ حالا یا خودتان باید تیم را ساخته باشید یا هم‌سازمانی‌هایتان تیم ساخته و شما را به آن دعوت کرده باشند.

نکته: فقط مالک و ادمین‌های سازمان می‌توانند تیم بسازند.

آنچه در این مطلب می‌خوانید:

ایجاد تیم

برای ایجاد تیم در سازمان، ابتدا وارد صفحه‌ی تنظیمات سازمان شوید. برای این کار در سمت چپ نوار ابزار بالایی پیشخان، روی فلش کنار نامتان کلیک کنید. در منوی باز شده، روی گزینه‌ی «سازمان شما» کلیک کنید.

ایجاد تیم در زیگ

حالا در منوی کناری، گزینه‌ی «تیم‌ها» را انتخاب کنید. در صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود روی دکمه‌ی «ایجاد تیم» کلیک کنید.

در اولین مرحله باید اطلاعات تیم را وارد کنید. در زیگ هر تیم مانند کاربرهای معمولی، یک صفحه‌ی اختصاصی با آدرس اختصاصی دارد. در واقع شما با ایجاد تیم، صاحب یک کارت ویزیت دیجیتال برای تیمتان می‌شوید. برای آشنایی با شیوه‌ی ویرایش اطلاعات کارت ویزیت دیجیتال، این راهنما را مطالعه کنید.

ایجاد تیم در زیگ

توجه: لینکی که برای صفحه‌ی اختصاصی تیمتان انتخاب می‌کنید باید منحصربه‌فرد باشد.

بعد از وارد کردن اطلاعات روی دکمه‌ی «بعدی» کلیک کنید تا تیم ساخته شود.

نکته: هر کسی که تیمی را بسازد، به صورت خودکار در آن عضو می‌شود و نقش مدیر به او داده می‌شود. برای اطلاع از سطح دسترسی نقش‌های تیمی، این راهنما را مطالعه کنید.

توجه: در حال حاضر هر سازمان حداکثر می‌تواند 2 تیم داشته باشد. در صورتی که به تیم‌های بیشتری در سازمانتان نیاز دارید، با ما تماس بگیرید.

افزودن عضو به تیم

برای افزودن عضو به تیم باید به صفحه‌ی تنظیمات تیم بروید. برای این کار در صفحه‌ی تنظیمات سازمان، روی زبانه‌ی «تیم‌ها» کلیک کنید. در صفحه‌ی باز شده، فهرستی از تیم‌های موجود نمایش داده می‌شود. حالا روی دکمه‌ی «جزئیات» مربوط به تیم موردنظرتان کلیک کنید تا وارد صفحه‌ی تنظیمات تیم شوید.

تنظیمات تیم

نکته: هنگامی که تیمی را می‌سازید، بلافاصله بعد از ساختن تیم به بخش افزودن اعضا هدایت می‌شوید.

نکته: فقط مالک سازمان و مدیران تیم می‌توانند عضوی را به تیم اضافه کنند.

حالا از منوی کناری گزینه‌ی «اعضا» را انتخاب کنید. در صفحه‌ی باز شده روی دکمه‌ی «افزودن عضو» کلیک کنید.

در کادری که برایتان باز می‌شود، می‌توانید از بین کاربران سازمان، افراد را برای افزودن به تیم انتخاب کنید. بعد از انتخاب همه‌ی اعضای موردنظرتان، روی دکمه‌ی «افزودن اعضا» کلیک کنید.

افزودن عضو به تیم

نکته: در تعداد اعضای تیم‌ها محدودیتی وجود ندارد. حتی تیم‌ها می‌توانند تک‌نفره باشند.

نکته: هر کاربر می‌تواند عضو چندین تیم باشد.

تغییر نقش اعضای تیم

برای تغییر نقش اعضای تیم، باید به صفحه‌ی تنظیمات تیم بروید. برای این کار در صفحه‌ی تنظیمات سازمان، روی زبانه‌ی «تیم‌ها» کلیک کنید. در صفحه‌ی باز شده، فهرستی از تیم‌های موجود نمایش داده می‌شود. حالا روی دکمه‌ی «جزئیات» مربوط به تیم موردنظرتان کلیک کنید تا وارد صفحه‌ی تنظیمات تیم شوید.

تنظیمات تیم

از منوی کناری گزینه‌ی «اعضا» را انتخاب و روی عبارت نقش آن فرد (برای نمونه «عضو») کلیک کنید. منویی برایتان باز می‌شود که می‌توانید نقش جدید فرد را از داخل آن انتخاب کنید.

افزودن عضو به تیم

برای آشنایی با انواع نقش‌ها در تیم و تفاوت‌هایشان، این راهنما را مطالعه کنید.

حذف عضو از تیم

برای حذف عضو از تیم باید به صفحه‌ی تنظیمات تیم بروید. برای این کار در صفحه‌ی تنظیمات سازمان، روی زبانه‌ی «تیم‌ها» کلیک کنید. در صفحه‌ی باز شده، فهرستی از تیم‌های موجود نمایش داده می‌شود. حالا روی دکمه‌ی «جزئیات» مربوط به تیم موردنظرتان کلیک کنید تا وارد صفحه‌ی تنظیمات تیم شوید.

تنظیمات تیم

از منوی کناری گزینه‌ی «اعضا» را انتخاب کنید. روی دکمه‌ی «حذف از تیم» مربوط به عضو موردنظرتان کلیک کنید. از شما پرسیده می‌شود که آیا از حذف عضو اطمینان دارید یا نه. روی دکمه‌ی «بله» کلیک کنید تا عضو موردنظر از تیم حذف شود.

حذف عضو از تیم

نکته: تنها مدیران تیم و مالک سازمان می‌توانند اعضای تیم را حذف کنند.

بعد از حذف یک عضو از تیم دو اتفاق می‌افتد:

  1. آن عضو از تمام نوع‌رویدادهای آن تیم حذف می‌شود.
  2. اگر آن فرد نوع‌رویدادی در آن تیم داشته باشد که تنها میزبانش باشد، آن نوع‌رویداد به کل حذف می‌شود.

خروج از تیم

برای ترک یک تیم، باید به صفحه‌ی تنظیمات تیم بروید. برای این کار در صفحه‌ی تنظیمات سازمان، روی زبانه‌ی «تیم‌ها» کلیک کنید. در صفحه‌ی باز شده، فهرستی از تیم‌های موجود نمایش داده می‌شود. حالا روی دکمه‌ی «جزئیات» مربوط به تیم موردنظرتان کلیک کنید تا وارد صفحه‌ی تنظیمات تیم شوید.

از منوی کناری گزینه‌ی «اعضا» را انتخاب کنید. حالا روی دکمه‌ی «خروج از تیم» کلیک کنید. از شما پرسیده می‌شود که آیا از خروج اطمینان دارید یا نه. روی دکمه‌ی «بله» کلیک کنید تا از تیم خارج شوید.

خروج از تیم

بعد از خروج از تیم، دیگر به نوع‌رویدادهای تیمی دسترسی نخواهید داشت.

نکته: هر تیم حداقل باید یک مدیر داشته باشد. بنابراین اگر تنها مدیر تیم هستید، نمی‌توانید از تیم خارج شوید. در این حالت باید ابتدا یک نفر دیگر را نیز مدیر تیم کنید تا بتوانید خودتان از تیم خارج شوید.

حذف تیم

برای حذف یک تیم، باید به صفحه‌ی تنظیمات تیم بروید. برای این کار در صفحه‌ی تنظیمات سازمان، روی زبانه‌ی «تیم‌ها» کلیک کنید. در صفحه‌ی باز شده، فهرستی از تیم‌های موجود نمایش داده می‌شود. حالا روی دکمه‌ی «جزئیات» مربوط به تیم موردنظرتان کلیک کنید تا وارد صفحه‌ی تنظیمات تیم شوید.

تنظیمات تیم

از منوی کناری، گزینه‌ی «حذف» را انتخاب کنید. از شما پرسیده می‌شود که آیا از حذف تیم اطمینان دارید یا نه. با کلیک روی دکمه‌ی «بله تیم حذف شود»، فرایند حذف را کامل کنید.

حذف تیم

توجه: بعد از حذف تیم تمام اطلاعات مربوط به تیم از جمله نوع‌رویدادهای آن تیم و تمامی اعضا بلافاصله حذف می‌شوند و بازیابی آن‌ها امکان‌پذیر نخواهد بود.

نکته: فقط مدیران تیم و مالک سازمان می‌توانند تیمی را حذف کنند.

نظر بدهید