راهنمای زیگ
با زیگ ، سریع و بی‌دردسر ، جلسه یا قرارت رو هماهنگ کن!

امنیت و حذف حساب

تنظیمات بخش امنیت

در این بخش می‌توانید ایمیل، نام کاربری و گذرواژه‌‌ی خود را تغییر دهید.

برای تغییر هرکدام از این موارد، روی دکمه‌ی مداد کنار هر مورد کلیک کنید. آنگاه می‌توانید مقدار داخل کادر مربوطه را ویرایش کنید. برای اعمال تغییر، گذرواژه‌ی فعلی را وارد و روی «به‌روزرسانی» کلیک کنید.
اگر بخواهید گذرواژه را تغییر دهید، لازم است که دو بار گذرواژه‌ی جدید را وارد کنید.

نکته: اگر با حساب کاربری گوگل ثبت‌نام کرده‌اید، می‌توانید در این بخش برای خودتان نام کاربری و گذرواژه تعریف کنید و پس از آن، افزون بر حساب کاربری گوگل، با این نام کاربری و گذرواژه‌ی جدید نیز وارد حساب کاربری‌تان شوید.

تنظیمات بخش حذف

شما هر زمان که بخواهید، می‌توانید حساب کاربری‌ خود را حذف کنید.

برای حذف، ابتدا از منوی شماره‌ی ۱ یکی از دلایل را انتخاب کنید. اگر نکته‌ای مد نظرتان است که دوست دارید با ما در میان بگذارید، آن را در کادر شماره‌ی ۲ بنویسید. در نهایت گذرواژه‌تان را وارد و روی گزینه‌ی «حذف» کلیک کنید.

نکته: بعد از حذف حساب، همه‌ی اطلاعات شما پاک می‌شوند و دیگر امکان دسترسی به آن‌ها وجود نخواهد داشت.

نظر بدهید